2019

Idag har vi varit i multihuset och stekt goda plättar, ridit på hästar och åkt mycket kana.

Idag är vi i skogen och tittar på barr.

Idag lagas det mat i skogen. Barnen berättar att det blir potatis, kött, choklad och banan. Det ska bli spännande att smaka.

Idag är vi iväg till skogen, barnen väntar spänt på att vargen Erica ska jaga dem.

Vilken rolig dag. Spännande med massor av djur. Det fanns lamm, grisar, hästar, fiskar, hundar, katter och kaniner. Sen lagade vi lunch på stormkök.

Nu har vi kommit en bit på väg och stannat för lite frukt.

Idag har vi tema. Vi tittar på film om bonden Åse

There are no entries for this period.

There are no entries for this period.

2019

Idag är vi i skogen och tittar på barr.

Nu har vi kommit en bit på väg och stannat för lite frukt.

Idag har vi tema. Vi tittar på film om bonden Åse