Genom Heta stolen så tränar man att samtala, prata i grupp och lyssna på varandra. Masken Snackis är med som ett stöd.

Idag har vi fått en ny kompis på ugglan det är en mask som heter Snackis. Den nya kompisen kommer vi att använda vid samlingar. Vi ska lära oss att lyssna på den som har Snackisen och lära oss att inte avbryta och kommentera den som pratar.

Idag har barnen masserat varandra, vi har använt oss av en massagesaga som heter Årtidssagan. För en del barn så var det något nytt. Det var väldigt uppskattat bland barnen, dom blev väldigt avslappnade. Vi kände att barnen tyckte det var kul, så vi tänker att fortsätta med massage varannan fredag.

Går det att ha ett hälsosamt kottkrig. Nja jag vet inte men idag hade iallfall fyrorna bestämt att vi skulle ha kottkrig på vår hälsosam tid.

Nu har jag äntligen fått till en blogg här också