Hej på er vänner jag heter HälsoSam och jag kommer att vara en figur som barnen förhoppningsvis kommer att prata om hemma. Jag ska försöka lära dem en massa saker om hälsa. Hur viktigt det är att äta rätt, röra på sig, tycka om sig själv mm för att må bra och på så vis lättare lära sig nya saker

Jag vill börja med att tala om hur roligt jag tycker att det är att få möjligheten att komma just till  Tryserumsfriskola och få träffa de här barnen och lära dem om detta viktiga ämne. Vilket är ämnet undrar kanske ni.... jo HÄLSA.
Jag skulle ju även vilja dela med mig lite till er där hemma förstås. Här finns en jätte bra bok som ni väldigt gärna får ladda ner och läsa. Den handlar om hur motion och träning stärker din hjärna.
Vi ses i promenad/ löpspåret!