Skoljoggen

Den här veckan har vi alla sprungit skoljoggen. Alla har varit väldigt duktiga o sprungit runt fågelstigen. De flesta tillomed med flera varv.
Ett stort plus i kanten vill jag ge till alla tvåor där en elev ramlade utmed sträckan. En annan elev kom tillbaka till mig o sa att jag var tvungen att komma för kompisen hade ramlat o var ledsen. När jag kom fram blev jag faktiskt lite rörd o mycket stolt för där sitter de allihop tillsammans med pojken som ramlat. Precis så som vi vill att de ska agera Bra jobbat. Skadan var inte av alvarlig natur när vi väl kom fram o det var ju väldigt skönt.
När vi springer skoljoggen gör vi det dels för att det är bra att springa men oxå för att ge de som vill chansen att ge en springslant. Springslanten går även i år till SOS barnbyar. Det är helt frivilligt och kan betalas till
plusgiro 901126-3 ,
bankgiro 901-126-3
det går även swisha till nummer 123-9011263