Glädjande nyheter!

Tryserums Friskola och Ringarums Busstrafik startar egen busslinje!
Tryserums Friskola har slutit ett 3-årigt avtal med Ringarums Busstrafik om skolskjuts
För läsåret 2016/2017 innebär detta att Ringarums Buss fr.o.m. 3/10-16 kommer att trafikera sträckan Hannäs – Tryserum. Linnéabuss kommer detta läsår att sköta turen söder ifrån (Skeppsgården, Västerum, Stjärneberg osv.) samt Valdemarsvik.
I mån av plats är det möjligt även för andra än våra elever (t.ex gymnasieelever) att åka med bussen!
När höstterminen började stod vi fortfarande utan skjuts för våra barn från Hannäs och Västertryserum, då Östgötatrafiken lagt ner buss 535, och föräldrar har fått skjutsa barnen som en tillfällig lösning. Nu är vi mycket glada att vi lyckats lösa skolskjutsfrågan med hjälp av Ringarums Busstrafik!